Årets julkort anno 2018 – The Lord of the Ring

Tack för detta året!

Med det nya året snart här vill vi passa på att önska dig en härlig jul och ett spännande gott nytt år!

Ett helt år har passerat i kalendern. Ett år berikat av spännande händelser, mestadels bra. Med det nya året runt hörnet är det ett ypperligt tillfälle att skapa nya mål och minnen. En tid för att våga, chansa och ta nya steg. Något vi på Compani 56 värdesätter och anammar, som också gör det till vem vi är.

2018 var ett fullspäckat år med många goda minnen. Det gånga året var riktigt bra, men vi på Compani 56 strävar efter att göra 2019 till det bästa året hittills, vilket vi hoppas ni också gör!

På Compani 56 har vi haft ett otroligt roligt och givande år. Vi har fortsatt att skapa bättre varumärken som både gör skillnad och sticker ut. Vi har haft många förändringar och fått tillökning i gänget. Vi består nu av åtta kreativa och unika personer på vårt kontor, och efter nyår blir vi en till. Tillsammans får vi erfara dem mest makalösa upplevelserna och arbeta med oerhört spännande projekt, tack vare våra härliga kunder och partners.

Under julhelgen är kontoret delvis bemannat under mellandagarna med begränsade resurser, sen är vi tillbaka redan första veckan. Tisdag 8 januari är vi på kick-off med hela teamet och tillbaka dagen efter på förmiddagen.

Vi vill tacka för oss och önskar dig en riktigt god jul och ett magiskt nytt år!