Byrån Compani 56 rekryterar Karlskronaprofil

Företaget Compani 56 meddelar idag med stor glädje att Johan Rennemark tillträder som Senior affärsutvecklare den förste mars. I sin nya roll kommer han att ansvara för att stödja Compani 56 kunders tillväxt och utveckling. Johan har solid erfarenhet inom affärsutveckling och marknadsföring, och har bland annat etablerat sig som en respekterad profil på Karlskronas restaurangscen. Han är dessutom ett välbekant ansikte i Blekinges företagssfär och deltar i ett flertal olika styrelseuppdrag.

Byrån Compani 56 meddelar idag med stor glädje att Johan Rennemark tillträder som Senior affärsutvecklare den förste mars

“Vi är otroligt glada över att få välkomna Johan som en del av vårt team. Hans erfarenheter inom affärsutveckling, ledarskap och tillväxt kompletterar oss på ett bra sätt och blir en viktig pusselbit i vår tjänsteportfölj. Det känns både tryggt och förväntansfullt att introducera Johan till våra kunder och deras tillväxtresor.”

Säger John Olsson, VD

Rekryteringen av Johan är en viktig del av Compani 56’s planer på att fortsätta växa och stärka sin position på marknaden.

Enligt Johan själv kommer hans erfarenheter och färdigheter från tidigare roller vara till nytta i hans nya roll på Compani 56. Han ser fram emot att arbeta med ett engagerat team där hans energi och passion för marknadsföring kommer vara en tillgång i kundrelationerna.

“Det känns fantastiskt kul att ansluta till ett tillväxtföretag som Compani 56. Deras tekniska kompetens och engagemang passar mig väldigt bra. Jag hoppas kunna bidra med min passion för människor och strategiska kompetens inom affärsutveckling.”

säger Johan Rennemark

Om Compani 56

Digital fullservicebyrå med kreativitet för affärsnyttan — Compani 56 jobbar med utveckling av varumärken, kreativa kampanjer och digitala upplevelser. Genom kreativa lösningar på strategiska utmaningar för vi människor och varumärken närmre varandra.

Kontaktuppgifter

John Olsson, VD, 0730 321919

Johan Rennemark, Senior affärsutvecklare, 0738 626100

Bao Vuong, Byråchef, 0738 395977