Compani 56 flyttar till nya lokaler i Lokstallarna

Som en del av varumärkesbyrån Compani 56s satsning för att möta den ökade efterfrågan av tjänster byter de nu lokaler till Lokstallarna i Karlskrona. Enligt vd John Olsson erbjuder den nya lokalen en kreativ arbetsplats och bättre möjlighet för pendlare. Allt är en del av den satsning som Compani 56 påbörjade tidigare i år.

— Den ökade efterfrågan på våra tjänster innebär att vi som företag behöver växa för att kunna möta behovet. Det gör vi dels med nyanställningar men också genom att flytta till nya lokaler som kommer att ge större möjlighet för pendling.

Säger John Olsson, vd.

Det nuvarande kontoret på Kromvägen 3 byts ut mot nyrenoverade lokaler i lokstallarna, bara ett stenkast från Karlskrona Centralstation, redan den 17e september. Närheten till stationen och dess möjlighet till ökat pendlande är dock inte allt som varit viktigt i processen att byta till nya lokaler. Delägare Richard Cullefors berättar:

— I takt med att vi har växt från två till elva personer de senaste åren så har vi vuxit ur våra lokaler. Och när vi började titta runt efter nya lokaler så ville vi hitta en lokal med bra känsla och mycket historia. Därför känns Lokstallarna som en perfekt plats för oss att fortsätta vår resa på.

Säger Rickard Cullefors, delägare.

Någon större skillnad för företagets kunder blir det dock inte. Byråchef Bao Vuong berättar att kundsamarbetena kommer att fortsätta som vanligt men att Compani 56 nu kan vara mer lättillgängliga än tidigare.

— Vi har sett fram emot den här flytten ett tag nu, då det varit en del i vår tänkta satsning under en tid. Framförallt ser vi fram emot en ny och inspirerande miljö och omgivning.

Berättar Bao Vuong.

Ladda ned högupplöst bild

Kontaktpersoner

John Olsson — VD
john@c56.se — 0455 68 90 13

Bao Vuong — Byråchef
bao@c56.se — 0455 68 90 11

Rickard Cullefors — Delägare
rickard@c56.se — 0455 68 90 12

Om Compani 56

Compani 56 är en Karlskronabaserad varumärkes- & reklambyrå som skapar kreativa, kommunikativa koncept och digitala strategier i kombination med träffsäker grafisk design. Compani56 grundades 2013.