Compani 56 fokuserar på närodlad kompetens i Karlskrona

We <3 Hyper Island

Compani 56 fokuserar på närodlad kompetens i Karlskrona
fv. Ebba Andersson, Emma Bühring, Siri Einarsson och Georgios Gryparis

Georgios Gryparis från Stockholm är 35 år gammal och tog examen från Hyper Island i juni. Han har utbildat sig inom Digital Media och får nu möjligheten att sätta sina kunskaper i praktik. Från och med december börjar Georgios sin anställning som Creative på varumärkesbyrån Compani 56.

Vi är glada över att Georgios har valt att utveckla sin karriär hos oss på Compani 56. Den värdefulla kompetens som många studenter från Hyper Island besitter när de är klara med sin utbildning är ovärderlig för vilket företag som helst och vi är ödmjuka för det faktum att vi har lyckats attrahera så pass många duktiga studenter från Hyper Island, berättar Bao Vuong, byråchef.

I linje med företagets storsatsning med nya lokaler och viljan att ta vara på närodlad kompetens pågår nu nyanställningar för att möta den växande efterfrågan på tjänster inom digitalisering.

Vi har ett behov av ny kompetens i byrån och att kunna bidra till att behålla förmågor inom kommunen känns som en stor bonus. Inte bara för oss men för Karlskrona i helhet. Sedan vet vi också att Hyper Island fungerar som en bra grogrund för kunskaper som vi söker hos de vi anställer, säger John Olsson, VD.

På Compani 56 återfinner vi tidigare studenter från Hyper Island som Emma Bühring, Projektledare och digital strateg. Hon tog examen i december 2018 och påbörjade sin anställning april 2019.

Efter en praktik både i Milano och Lissabon ville jag hamna på en byrå med tydliga visioner och mål. Jag hade hört mycket om Compani 56 och är glad över möjligheten att få utvecklas tillsammans, berättar Emma.

Även Ebba Andersson, Digital Designer, och Siri Einarsson, Content Creator, kommer från Hyper Island. De har nu arbetat på Compani 56 i två år respektive fyra månader och när Ebba nu ser tillbaka på vad det var som lockade till att stanna kvar i kommunen och söka sig till varumärkesbyrån berättar hon:

För mig var det inte Karlskrona i sig som var självklart att stanna inom, men att hitta en kreativ arbetsplats som ligger steget före; både inom design, strategi och arbetskultur.

Om Compani 56

Compani 56 är en varumärkesbyrå, på många sätt i ordets rätta bemärkelse – vi gör allt man tänker sig att en varumärkesbyrå gör. Vi skapar kreativa, kommunikativa koncept och digitala strategier i kombination med träffsäker grafisk design.

Kontakt

Bao Vuong
bao@c56.se
0455 68 90 11

John Olsson
john@c56.se
0455 68 90 13

Pressbild

Ladda ned högupplöst pressbild