Compani 56 nominerade till Årets Byrå 2024

Compani 56 nominerade till Årets Byrå 2024

Pressmeddelande den 23 januari 2024

En prestigefylld utmärkelse tilldelades under gårdagen Karlskronaföretaget Compani 56 – ”Årets Byrå 2024”. Nomineringen gavs av undersökningsföretaget Regi som varje år genomför Sveriges största bransch- och kundstudie för kommunikationsbyråer. Att bli nominerade till denna utmärkelse visar på att Compani 56 kommit att bli en betydande aktör inom branschen och en pålitlig partner för sina kunder, inte bara i Blekinge utan i hela Sverige.

Tidigare i år har Compani 56 även mottagit en DI-Gasell, vilket är en tydlig indikation på företagets starka tillväxt och ekonomiska framgång. Att nomineras som Årets Byrå innebär därtill ett kvitto på att företagets tjänster är av god kvalitet, vilket i sin tur leder till hög kundnöjdhet. Hela teamet på Compani 56 är oerhört glada och stolta över att ha fått utmärkelsen och är taggade på att fortsätta leverera högsta kvalitet och service till företagets kunder.

Om utmärkelsen

Regi Research & Strategi genomför årligen undersökningen ”Årets Byrå”, Sveriges största bransch- och kundstudie för kommunikationsbyråer. Studien har genomförts i över 20 år och målet är att kartlägga och utvärdera nöjdheten hos kommunikationsköpare gentemot byråtjänster. Undersökningen bygger på omdömen från byråernas kunder. De byråer som blivit nominerade har sedan chans att vinna priset för ”Årets Byrå” i 17 olika kategorier.

”Vi är otroligt stolta över att vi på Compani 56 har blivit nominerade till Årets Byrå 2024. Det är en ära att offentligt bli visad uppskattning för det engagemang vi lägger ner och de tjänster vi levererar till våra kunder. Jag vill ödmjukt tacka alla våra kunder, partners och hela teamet för ett ovärderligt stöd och engagemang.” — John Olsson, VD

Hela teamet på Compani 56 ser fram emot att få se finalresultaten av tävlingen som presenteras i Stockholm den 22 februari.

Om Compani 56

Compani 56 är en digital fullservicebyrå, på många sätt – vi gör allt man kan tänka sig att en digital byrå gör. Det innefattar allt ifrån kreativa, kommunikativa koncept och digitala strategier i kombination med en träffsäker design till digitala upplevelser och kampanjer.

Vi tar fram skräddarsydd kommunikationslösning som håller och gynnar din affär bäst. För hur, var och när du kommunicerar avgör hur människor kommer att uppleva ditt varumärke och vilka känslor det kommer att förknippas med. För att lyckas med detta krävs det ett strategiskt arbete bakom – och det är här vi kommer in i bilden.

Ladda ned högupplöst bild här!

Kontaktpersoner

John Olsson, VD — john@c56.se, 0455 68 90 13

Bao Vuong, Byråchef — bao@c56.se, 0455 68 90 11

Johan Rennemark, Senior digital strateg — johan@c56.se, 0455 35 04 10