Compani 56 storsatsar trots coronakrisen

Enligt nytillträdda byråchefen Bao Vuong satsar de nu för att kunna möta det växande behovet hos företag som vill påskynda sin digitalisering.
På Compani 56 i Karlskrona ser Bao Vuong hur företag under krisen fått allt större insikt om hur digitaliserade de är och att många rustar inför framtiden och företagets överlevnad.

— Vi märker av en ökad efterfrågan på att utveckla och påskynda digitaliseringsresan. Corona har gett många företag en tankeställare kring digitalisering och många behöver hjälp med att utvecklas digitalt, säger Bao Vuong.

Även på Compani 56 har man kommit till insikt under krisen. Där gäller det nu att rusta inför framtiden genom att växla upp och kunna möta det ökade behovet av tjänster genom nyanställningar.

John Olsson, VD på Compani 56, berättar att för dem finns det bara ett alternativ — Det ska satsa stort framåt!

— Som Bao säger så ser vi en hög efterfrågan på våra digitala tjänster. Utöver att Bao tillträder som byråchef och att anställa fler inom kort, ser vi över möjligheten att flytta till nytt attraktivt kontor. Allt detta är viktiga delar för oss nu när vi går in i nästa fas, säger John.

Att företag tvingas permittera för att överleva har de full förståelse för. Samtidigt tror de att de som kommer att lyckas bäst är företag som hittar nya kreativa lösningar för att utveckla företaget – de som anpassar sig efter kundernas aktuella beteende istället för att vänta på att allt återgår till det normala.

Som en av flera aktiviteter för att underlätta digitalisering för företag har Compani 56 tillsammans med Karlskrona kommun startat initiativet “Häng med” – där Compani 56 utbildar lokala företag i digital närvaro, genom olika webbinarier.

Under sommaren fortsätter Compani 56s satsning och arbetet med att få företag att sammanfoga marknadsföring och sälj i den digitala världen.

Compani 56 storsatsar trots coronakrisen
Från vänster: John Olsson, Bao Vuong, Emma Bühring, Rickard Cullefors

Om Compani 56

Compani 56 är en varumärkesbyrå, på många sätt i ordets rätta bemärkelse – vi gör allt man tänker sig att en varumärkesbyrå gör. Vi skapar kreativa, kommunikativa koncept och digitala strategier i kombination med träffsäker grafisk design.

Kontakt

Bao Vuong
bao@c56.se
0455 68 90 11

John Olsson
john@c56.se
0455 68 90 13

Pressbild

Ladda ned högupplöst pressbild