Compani 56 tilldelas som delleverantör till Karlskrona kommun kommande 4 år

Vi är glada och stolta att kunna meddela att Compani 56 kommer att vara en av leverantörerna av kommunikationstjänster till Karlskrona kommun. Uppdraget mellan byrån och kommunen i kategorin ”Sociala medier” har pågått sedan snart fyra år tillbaka. I den senaste upphandlingen har Compani 56 tilldelats som delleverantör i 3 av 4 kategorier.


Upphandlingen består av fyra kategorier: Produktion, Film & animation, Idé och koncept samt Sociala medier. Tre leverantörer väljs ut och rangordnas för varje delområde. Det innebär att uppdrag med högre ekonomiskt värde kommer att konkurrensutsättas igen och skickas till alla antagna leverantörer inom det specifika området.


Under kommande fyraårsperiod kommer Compani 56 att arbeta med Karlskrona kommun inom tre av de fyra delområden som omfattades av upphandlingen. De specifika delarna inkluderar Produktion som den andra delleverantören, Film & Animation som den tredje delleverantören och Sociala medier som den andra delleverantören.


”Vi är oerhört stolta över det förtroende som Karlskrona kommun har gett oss som en lokal leverantör. Det är viktigt för oss att få vara en aktiv del av vår kommuns utveckling och bidra till att stärka dess kommunikationstjänster. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete och leverera kvalitativa lösningar.” Säger John Olsson, VD.

John Olsson, VD — john@c56.se, 0455 68 90 13

Johan Rennemark, Senior digital strateg — johan@c56.se, 0455 35 04 10