Compani 56 växer och växlar upp

Med en fantastisk tillväxtresa under 2022 lägger nu Compani 56 in ytterligare en växel med fler nyanställningar, nya lokaler och ännu fler nöjda kunder.

Länk till högupplöst bild

Under fjolåret ökade Compani 56 med över 50 % och 2023 ser ut att bli ännu ett starkt tillväxtår, trots en rådande lågkonjunktur. Under våren har den digitala byrån gjort ytterligare en ökning med cirka 25 %, fyra nyanställningar och fått nya stora kunder med spännande uppdrag.

– Oavsett låg- eller högkonjunktur har vi en tydlig målbild i vår affärsplan och tillväxt. Smarta satsningar skapar fina förutsättningar för att fortsätta växa även i lågkonjunktur, säger John Olsson, VD.

De nya fräscha lokalerna i Lokstallarna, precis intill centralstationen, har skapat ett bra och tillgängligt läge för både medarbetare och kunder. Teamet har utökats med fyra nya medarbetare: senior strateg, webb-designer, content creator och marketing automation-specialist. 

– Med våra nya medarbetare breddar vi portföljen ytterligare och stärker oss som kreativ fullservicebyrå, med allt från grafisk produktion, foto, film och animering till inbound marketing, strategi och webb, säger Bao Vuong, byråchef.

Idag har Compani 56 kontor i Karlskrona och Stockholm, med kunder från Falun i norr till Ystad i söder. Uppdragen och kunderna har växt, liksom efterfrågan på digital marknadsföring.
– Digitala lösningar gör det enkelt för oss att samverka med våra kunder även om vi sitter långt ifrån varandra, berättar Johan Rennemark.

En av byråns framgångsrika strategier är att utveckla tjänster efter företagens storlek och behov. Mindre företag erbjuds smarta lösningar anpassade efter deras budget, samtidigt som andelen större kunder ökar, där den största omsätter 1,8 miljarder kronor. Nyligen blev Compani 56 även tilldelade delar av upphandlingen från Karlskrona kommuns kommunikation.

– Vi tycker om att jobba nära och integrerat med våra kunder. När våra kunder mår bra och växer, då växer vi tillsammans med högre verkan och bättre effektivitet. Det är en del av vår affärsidé, säger John Olsson.

John Olsson, VD — john@c56.se, 0455 68 90 13

Bao Vuong, Byråchef — bao@c56.se, 0455 68 90 11

Johan Rennemark, Senior digital strateg — johan@c56.se, 0455 35 04 10