Vi kan stolt berätta att vi nu är ett Gasellföretag 2023!

Vi kan stolt berätta att Compani 56 nu är ett Gasellföretag 2023!

Det betyder att Compani 56 är ett av Sveriges snabbast växande bolag. Varje år utses färre än 1 % av alla aktiebolag i Sverige till Gasellföretag. Nu är vi en av dem!

DI Gasell kom som ytterligare ett kvitto på att det vi gör lönar sig. Genom att pusha både varandra och oss själva, vara engagerade och arbeta hårt. När våra kunder mår bra och växer, då växer vi tillsammans med högre verkan och bättre effektivitet.

Ett Gasellföretag har;

  • En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.
  • Läs mer om DI Gasell här!

”Vi är oerhört stolta över att ha fått denna eftertraktade Gasellutmärkelse. Utmaningarna och framgångarna på vår resa har varit drivkraften bakom vår tillväxt. Vi ser fram emot den fortsatta resan vi har tillsammans som ett team. ”

John Olsson, VD

Gasellutmärkelsen innebär inte bara en enorm ära för Compani 56, utan bekräftar också att vi i vårt dedikerade team arbetar för att erbjuda bra lösningar till marknaden. Nu fortsätter vi resan framåt som en pålitlig och progressiv kraft i branschen!

”Efter 10 år av hårt arbete och kämparglöd, har vi äntligen segrat som en Gasell. Att få Gasellutmärkelse är inte bara en symbol för vår företagsframgång, utan även en kraftfull påminnelse om att ingenting är omöjligt när man har passion och engagemang för sitt uppdrag.”

Bao Vuong, Byråchef

Läs artikeln Utmärkelse: Karlskronaföretag ett av Sveriges snabbast växande i BLT.

Om Compani 56

Compani 56 är en digital fullservicebyrå, på många sätt – vi gör allt man kan tänka sig att en digital byrå gör. Det innefattar allt ifrån kreativa, kommunikativa koncept och digitala strategier i kombination med en träffsäker design till digitala upplevelser och kampanjer.

Vi tar fram skräddarsydd kommunikationslösning som håller och gynnar din affär bäst. För hur, var och när du kommunicerar avgör hur människor kommer att uppleva ditt varumärke och vilka känslor det kommer att förknippas med. För att lyckas med detta krävs det ett strategiskt arbete bakom – och det är här vi kommer in i bilden.

John Olsson, VD — john@c56.se, 0455 68 90 13
Bao Vuong, Byråchef — bao@c56.se, 0455 68 90 11
Johan Rennemark, Senior digital strateg — johan@c56.se, 0455 35 04 10