Häng med – Webbinarium om sociala medier och e-handel

Webbinarie-serier i tre delar.

Innehåll

Tillsammans med Karlskrona kommun anordnar vi tre live-webbinarier för att du som företagare ska bli bättre på att fånga kunderna där de finns i dag – online.

Tillhör du ett av de företag som har färre kunder under coronapandemin, då kanske ”Häng med” är något för dig. De flesta är hemma mer än tidigare vilket medfört att användandet av sociala medier har ökat markant.

Hur är ditt företags närvaro i sociala medier? Vill du bli ännu bättre?

Nu anordnar vi tillsammans med Karlskrona kommun tre live-webbinarier vid namn ”Häng med” där du lär dig allt från hur du kommer igång med sociala medier till hur du utvecklar ditt företags verksamhet online med e-handel. Syftet med utbildningarna är att i rådande kris stödja det drabbade lokala näringslivet.

När?

Datum: 19, 26 och 28 maj

Tid: klockan 08.30-09.30

Webbinarium ”Häng med” i tre delar

19 maj – Uppstart, så kommer du igång med sociala medier och e-handel
Vi går igenom de viktigaste delarna för att lyckas på sociala medier. Du får lära dig hur du kickstartar igång din verksamhet på Facebook och Instagram.

26 maj – Vilket innehåll säljer? Optimera din synlighet på sociala medier
Vi går igenom vad bra innehåll är och hur du utvecklar din verksamhet med hjälp av Facebook och Instagram. Vad behöver jag göra på min webshop för att hålla den aktuell och intressant?

28 maj – Annonsering, få ut så mycket som möjligt av dina pengar på sociala medier
Vi fördjupar oss i hur du når ut till rätt målgrupp och hur du mäter resultat på sociala medier.