Klient

Leijon Event / Construction

Scope

Strategi
Varumärkesidentitet
Webb
Kampanj
Paid media
Sociala medier
3D
Print

Leijon Event / Construction - Förgrening & förbättring

Leijon Event har framgångsrikt bedrivit sin verksamhet i över 20 år. Deras exakthet i exekvering av smarta modulära lösningar inom tält, event och dyligt är på snudd overklig. Med åren har inte bara kompetensen och erfarenheten växt, utan också bredden. Detta har skapat ett ibland otydlig erbjudande till kunden — vad dom egentligen gör.

Så efter 20 år tog de beslutet att dela upp verksamheten i Event respektive Construction. Detta är projekt som gör denna förgrening, och dess lansering.

Leijon Construction använder sina lösningar för att konstruera högkvalitativa tält och väderskydd. Samarbetet mellan oss på Compani 56 och Leijon Construction har varit en resa som skapat  avtryck. Resan till det fina resultatet vart inte helt rak.

Utmaningar som stötts på under resans gång har varit kapaciteten och storleken i Leijons utbud. De gör så mycket och en otrolig bredd av lösningar och användningsområden, allt med en gedigen process och många finesser. Det utmanade oss i att få med allt som behövs för att kunna visa alla olika lösningar i ett och samma material. Allt i Leijons process möjliggörs av deras själ, en själ för effektivitet och lösningsorientering.

Det slutgiltiga resultatet kan skildra Leijons modulära tänk och verkan. Allt går att lösa, ledordet är flexibilitet där det går att kombinera olika lösningar med varandra. Konstruktionen av det här tänket fascinerar många och inte minst oss.

Leijon Construction levererar avancerade lösningar på ett smidigt och effektivt sätt. I animationen strävar vi efter att förmedla detta genom att skildra byggnader och konstruktionslösningar som faller fjäderlätt ner och placeras med precision. Genom att använda perspektiv och kamerateknik vill vi skapa en upplevelse där betraktaren känner sig som en del av en detaljerad modell, där varje aspekt är noggrant planerad och genomförd

3D-teamet, Compani 56