Contentkalender 2024 [Ladda ned gratis]

Letar du efter contentkalendern för 2024? Du har hittat den!

Innehåll

Vi förstår att det inte är helt enkelt att sätta ihop sitt innehåll på sociala medier, webben eller för sina mailutskick. Därför har vi skapat en kompass för dina sociala medier och mailutskick för 2024! Contentkalendern är som en guide som hjälper dig att planera, organisera och maximera ditt content.

Men vad är då content? 🤷‍♀️

Enkelt sagt kan man säga att det är bra och värdeskapande innehåll som kan hjälpa dig att hitta och guida dina potentiella kunder innan de genomför ett köp. Det kan ske i form av inlägg i olika format på sociala medier och i mailutskick. Eller varför inte som blogginlägg på din hemsida? För att du ska kunna optimera ditt innehåll finns nu vår contentkalender! Med den vid din sida är det enkelt att hålla koll, inspireras och skapa meningsfullt och engagerat innehåll som når ut på rätt sätt. Den är som en kreativ knuff i rätt riktning för att lyckas på dina kanaler!

Tre tips inför ditt content-skapande:

  1. Upprepa dig gärna! Det är till din fördel att lägga upp samma innehåll flera gånger. Ditt budskap är värt att repetera.
  2. Bestäm ett eller två syften till att du ska synas i sociala medier – utifrån det blir det genast lättare att prioritera innehåll.
  3. Vad är det du vill säga? Vår contentkalender är full av temadagar, högtider och tips som kan lira perfekt med just ditt företag.

Börja din strategi för 2024 idag!

Ladda ned den kompletta contentkalendern för 2024

Free of charge, of course. Ladda ned i smidigt pdf-format via knappen nedan.

Kravlöst, gränslöst och nästan helt magiskt!

Vi älskar att dela vår kunskap! (No gated bullshit!) Smarta handfasta tips och trendspaningar. Joina gemenskapen nu.

Form CTA