Klient

Vauni

Scope

3D
Motion

Elements of nature - Vauni

Vauni är ett varumärke som i sina produkter hämtar mycket inspiration från naturen. Deras stilrena och exklusiva uttryck har tidigare gett oss möjligheten att generera många snygga produktioner i form av film, foto och grafisk produktion, men också i 3D. Därför fick vi möjligheten att ta fram en minimalistisk, stilren, lyxig 3D-animation som på ett stiliserat och cinematiskt sätt visar hur Vaunis Globe sätts ihop av högkvalitativa material.

Genom att lägga stort fokus på den hållbara designen och känslan i byggmaterialen ville vi lyfta fram produkternas skandinaviska, unika och hållbara design. Eftersom det för många konsumenter idag är viktigt att veta hur produkten produceras, samt att detta görs hållbart, ger filmen en möjlighet till transparens för Vauni. Produkten är designad och byggd av hållbara material och är dessutom byggd i Sverige.

Filmen visar att något som är lyxigt och elegant också kan vara hållbart. Genom produktioner som denna kan Vauni verkligen mäta sig med stora företag som erbjuder lyxprodukter för den medvetna konsumenten.

Alfons Svensson, 3D-artist, Compani 56