Innovation Day 2022

Klient

Blue Science Park

Grafisk design, 3D, Motion, Webbproduktion

I ett grymt samarbete tillsammans med Blue Science Park (beställare och arrangör) och Paraply Produktion (Teknisk leverantör) skapade vi manér, material och animationer till årets upplaga av fantastiska Innovation Day 2022.

Compani 56 har varit en viktig nyckelpartner i processen att ta fram alla underlag för såväl kommunikation som vår nya grafiska profil för Innovation Day. Vi är extremt nöjda med den grafiska profilen, som fungerade utmärkt både digitalt och på plats i studion med publiken. Bubblan i ständig rörelse som står för innovation och att fånga upp idéer, tillsammans med färgtonerna i sand och blått som knyter an till den mänskliga aspekten för innovation och samverkan. Tack Maja och hela det härliga teamet på Compani 56 för att ni bidrog till att göra Innovation Day till en framgång. Ni levererade material i högt tempo med stor lyhördhet och med högsta kvalité!

Cecilia Svensson, Blue Science Park

Innovation Day är en årlig konferens med syftet att föra människor samman för att dela idéer, vidga vyer och visa upp framsteg inom innovation, digitalisering och marin teknik. Du träffar intressanta människor i framkanten av forskning och teknik.

Se event-webben här!