Klient

Tecta

Scope

Strategi
Varumärkesidentitet
Webb
Inbound Marketing
Paid media
Sociala medier
UX-design
PR

Tecta - Smart molnbaserat fastighetssystem

Grundat 2019 av entreprenörer med bakgrund inom fastighetsbranschen är Tecta nästa generations digitala fastighetssystem för fastighetsförvaltning.

Tecta erbjuder små och medelstora fastighetsägare, förvaltare ett digitalt fastighetssystem. Det är helt enkelt en molnbaserad tjänst för att ta kontroll över ekonomisk och teknisk förvaltning och på så sätt minska administrationen.

Tecta är kund till oss sedan 2021 då vi började med att ta fram deras grafiska profil med ikoner, färger och allt därtill. Vi byggde och designade även deras webbsida. På så sätt förberedde vi varumärket och satte tonen för vårt framtida samarbete.

”Vi ville ge Tectas grafiska profil en look som tydligt visade på hållbarhet, teknologi och fastigheter för att matcha deras produkt” – Sanna Sällström, grafisk designer

Efter framtagande av grafisk profil och webbplats har ett fint samarbete fortgått. Under åren har vi som Tectas inbound marketing byrå fortsatt förvalta all deras digitala marknadsföring såsom digital annonsering, sociala medier, sökordsartiklar (SEO) samt kontinuerlig uppdatering av företagets webb. Allt med strategin att driva in leads i form av fastighetsägare.

Vi har även hjälpt Tecta att ta fram deras desktop-app, samt app för hyresgäster. Samtidigt fortsätter vi vara involverade i designen av program och app för fastighetsägare. Genomgående använder vi metoden grafiskt användargränssnitt – för att underlätta interaktion mellan människa och dator.

Vi ser fram emot ett fortsatt långt samarbete med Tecta, med oss på Compani 56 som fullservice-byrå.

Läs mer om Tecta – Fastighetssystem på deras webb.

"Vi ser fram emot ett fortsatt långt samarbete med Tecta, med oss på Compani 56 som fullservice-byrå."

Julia Örnhem, Digital marketing specialist