Klient

Vauni

Scope

Strategi
Varumärkesidentitet
Webb/e-handel
Inbound Marketing
Paid media
Sociala medier
Fotografering
3D
Influencer marketing

Lanseringskampanj Vauni x Teklan

Vauni är känt för att sälja svensktillverkade skorstensfria kaminer med en design utan dess like. Vi har sedan flera år tillbaka haft äran att arbeta tätt tillsammans med dem.

I slutet av 2022 fick Compani 56 uppdraget att lägga upp en strategi för hur vi skulle lansera och marknadsföra de nya färgglada kaminerna som höll på att tas fram i samarbete med koloristan Teklan.

Koloristan Teklan är känd för sina färgglada samarbeten och arbeten tillsammans med kända företag som exempelvis Fjällräven ”Kånken”, och Formex.

Vaunis kaminer utstrålar design och sofistikation, och de har en förmåga att förena färg och form på ett sätt som få andra kan.

Genom att introducera mer levande färger tillsammans med Teklan har Vauni gett eldstäder en helt ny dimension av uttryck.

I vårt uppdrag blev vi en helhetsleverantör för projektet. Vi tog fram strategi, foto & film, 3D-scener i samarbete med Teklan, landningssidor och e-handelsproduktion, även produktion i form av material till e-postmarknadsföring, annonsering och sociala medier.

The TEKLAN x VAUNI campaign was a challenging but valuable experience. Utilizing 3D software for most of the campaign allowed us to reduce the need for physical props or constructing entire real-life environments. Collaborating with designers like Tekla Evelina Severin was an exceptional opportunity that added to the depth of the project.

Michal Lawrenin, 3D-artist, Compani 56

TEKLAN x VAUNI resulterade i en färgsprakande kampanj, med stort fokus på 3D miljöerna. Tillsammans tog Vauni och Teklan fram fem färgglada kaminer till Vaunis kollektion. Intresset sköt i höjden på hemsidan och på sociala medier, och vi nådde ut till nya målgrupper för företagets framtida affärer.

Bao Vuong, Creative Director, Compani 56

Kampanjen med Vauni och Teklan blev definitivt en av de roligaste jag har arbetat med. Alla teamen på Compani 56 var involverade på ett eller annat sätt, och samarbetet gick otroligt smidigt. Att få arbeta med personer och företag som tror på kreativitet och digital marknadsföring är något jag verkligen uppskattar!

Rebecka, Digital marketing specialist, Compani 56