Klient

Tellit

Scope

Strategi
Varumärkesidentitet
Webb
3D
Re-branding

Smartare telefoni med Tellit

Tellit erbjuder smarta kommunikationslösningar för alla företag – oavsett bransch. Kärnan i Tellits produkter är synkad kommunikation, enkelhet och tillgänglighet. Vidare är det viktigt för Tellit att vara en utmanare till de stora telekomdrakarna och att alltid vara det snälla och personliga alternativet.

Vi fick det ytterst roliga uppdraget att ta fram en helt ny profil då man vuxit ifrån sin gamla. I samband med detta fick vi även det stora nöjet att ta fram en ny webb. Båda uppdragen skulle spegla de varumärkeslöften man tagit fram – enkelt, personligt och med glimten i ögat.

Ett specifikt önskemål från kunden var att även ta fram smarta och inbjudande supportsidor, med syftet att det ska vara enkelt för kund att snabbt kunna lösa sina ärenden direkt på webben.

Tellit har valt att ta sin marknadsföring till nästa nivå (och faktiskt nästa igen) med Inbound Marketing. För oss är Tellit en spännande kund i en bransch som tål att utmanas och där det finns många nya infallsvinklar. 

Formgivarens kommentar

Vi har tagit fasta på det personliga, på enkelheten och på det vänliga från Tellits varumärkeslöfte och skapat en profil som vågar kommunicera komplexa lösningar på ett inspirerande sätt. 

Profilen är modern, nyfiken och glad. Vi tror att profilen kommer att vara ett stort stöd i Tellits tillväxtresa och vi är väldigt glada att få vara med.

Sanna Sällström, Art Director, Compani 56

Resultatet

Med en ny grafisk profil som speglar varumärket och bjuder in till mer kreativitet är Tellit redo för sitt nästa steg i sin  

Tillsammans med Vauni arbetar vi med Inbound Marketing-metodiken genom all marknadföring, sälj och service. Att få arbeta med ett företag som tror på god design och framgångsrika kundresor är en ynnest!

John, Digital strateg, Compani 56